R&B певец Робърт Ар Кели беше осъден на 20 години затвор от

...
R&B певец Робърт Ар Кели беше осъден на 20 години затвор от
Коментари Харесай

Ар Кели получи нова присъда

R&B артист Робърт Ар Кели беше наказан на 20 години затвор от федерален съд в Чикаго по обвинявания в детска порнография и подмамване на малолетни, заяви Си Ен ЕН.

Това е втората му толкоз дълга присъда през последната година.

56-годишният Кели към този момент излежава присъда от 30 години затвор за осъждането му през 2021 година във федерален съд в Ню Йорк по обвинявания в рекет и трафик на хора за полова употреба.

През септември Кели беше наказан по три обвинявания за произвеждане на детска порнография и три обвинявания за склоняване на малолетно лице да взе участие в незаконна полова активност. Миналата седмица беше отхвърлено искането за нов правосъден развой, предава news.bg

Преди произнасянето на присъдата юристът Кристофър Браун прочете показания, дадени от една от жертвите на Кели, разпозната като " Джейн ".

" Загубих достолепието си поради Робърт Кели. Загубих фантазиите си поради Робърт Кели. Заради Робърт Кели изгубих тийнейджърските си години ", прочете той.

По време на процеса в Ню Йорк очевидци настояват, че са били подложени на полово и физическо принуждение от страна на Кели. Съдът изслуша и хора, взели участие в организирането на брака на Кели с починалата певица Аалия през 1994 година, когато тя е била единствено на 15 години,  а той - възрастен, откакто тя счита, че е забременяла .

Миналия месец прокурорите в окръг Кук, Илинойс, отдръпнаха щатските обвинявания в полови закононарушения против Кели, като се позоваха частично на дългата му федерална присъда.

" Разбирам какъв брой мъчно е било за тези жертви да излязат и да опишат историите си.  Приветствам смелостта им  и изпитвам голямо почитание към всички, които се разкриха ", съобщи в прессъобщение прокурорът на окръг Кук Ким Фокс.

" Макар че това може да не е резултатът, който са очаквали, заради присъдите, които чака господин Кели, ние считаме, че правораздаването е спечелило. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР